Precious for life Golden Retrievers
 
 

    Vorige nesten


SUMMER X VITO Onze Summer is 24 juli 2023 bevallen van een prachtig nest pups, 4 teefjes en 4 reutjes. Alle pupjes hebben een geweldig nieuw huis gevonden. 

 

 

 

Do x Storm 
In 2009 kwam het plan om met Do een nestje te gaan fokken, op dat moment hadden we alleen haar en juist omdat het zo'n fijne hond was wilde we heel graag een pup van haar houden. Nadat Do alle gezondheidstesten had doorlopen en goedgekeurd was zijn we naar een reu op zoek gegaan. Dit werd Storm, een mooie reu met een goed karakter en goede gezondheidsuitslagen. Daar werden drie reutjes uit geboren. Diesel, Bikkel en Sem. Uiteindelijk bleek al gauw dat Sem bij ons zou blijven. En voor Diesel en Bikkel hebben wij ontzettend fijne en liefdevolle baasjes gevonden.


De tijd van geboorte totdat zij naar hun nieuwe baasjes gingen hebben wij als een magische tijd ervaren. Heel bijzonder en speciaal. We hebben er werkelijk alles aan gedaan om te zorgen dat de pups goed voorbereid naar hun nieuwe baasjes gingen. En gelukkig mocht Sem bij ons blijven wonen. Want met het afscheid nemen van Bikkel en Diesel hebben we echt wel een paar traantjes gelaten.