Precious for life Golden Retrievers
 
 

Onze honden

 

 Sem 

Geboren : 23-11-2009

Sem is bij ons geboren, zijn moeder Do kreeg drie reutjes. En Sem was meteen degene waar duidelijk van was dat hij bij ons hoorde. In die tijd woonde Manon onze dochter nog thuis. En vanaf het begin had hij een klik met haar. Waar zij was daar was Sem. En als Manon niet thuis was dan lag hij de hele tijd te wachten totdat zij er weer was. Het was daardoor ook onvermijdelijk dat toen Manon ging samenwonen dat Sem met haar meeging. Als Manon en haar man Arjan werken dan passen wij op Sem. Hij geniet nog steeds met volle teugen van de wandelingen samen met de andere Goldens.


 Soda (Autumn delight quest of valor) 

Geboren : 22-02-2017     

Ook Soda is van Manon en Arjan, en ook hij is nauw betrokken bij onze roedel.  Zo wie zo passen wij ook op hem als de baasjes aan het werk zijn. En ook met vakantie's is hij samen met z'n maatje Sem bij ons. Soda een super werkwillig en gevoelig mannetje. Ontzettend gericht op de baas en zeer zachtaardig. Een gouden karakter. Hij is dikke maatjes met onze Guusje.               

  

 
Guusje  (Tribute to tweedmouth for you an xo)

Geboren : 22-11-2019

Guusje zij is ons wondertje, vlak nadat wij Fay moesten laten inslapen kwam zij op ons pad.

Zij heeft ons geholpen om ons verdriet te verwerken, en oh wat kan zij dat goed. Er is geen hond zo mensgericht als onze Guusje. Een werkelijke clown, ze weet ons altijd weer aan het lachen te maken. Ook weer een gouden hondje, met werkelijk een heel mooi karakter. Guusje is geboren in 2019. Ze werkt graag voor je en is makkelijk in de omgang.  

 

 

  
Summer (Tribute to Tweedmouth I Am Fine)


Geboren 04-06-2021

HD : A   ( norbergwaarde 40)

ED : vrij Summer onze benjamin, een prachtig gouden meisje met een ontzettende will to please. Ze is een ontzettend mens gericht en stoer hondje. Ze heeft een zelfverzekerd en stabiel karakter. Maar ook een echte dondersteen die vol energie zit, ze is dikke maatjes met Guusje. Ze verliezen elkaar geen moment uit het oog. Inmiddels heeft Summer de gehoorzaamheid 1 en 2 behaald.