Precious for life Golden Retrievers
 
 

Over the rainbow bridge

 
 

Goldy - overleden 2002

Goldy onze eerste Golden kwam in 1989. Een ontzettend lief golden meisje met een gouden karakter. Zij is de reden waarom wij zo verliefd zijn geworden op dit ras. Wij hebben haar 13 jaar bij ons mogen hebben.

  Kim - overleden 1998

Kim was de tweede golden die we kregen, zij was de ondeugendste van allemaal. Maar wel ontzettend lief en gek met onze kinderen.  
 Amber - overleden 2009 


Amber een zeer lief maar onzeker meisje, ook van haar hebben wij veel geleerd en genoten. 


 

 

Do - overleden 2015

Do wat missen we haar nog steeds, ze was zo wat een reïncarnatie van Goldy, net zo zachtaardig en lief en deed alles voor haar baasjes. Zij is de enige waar wij een nestje mee hebben gehad. Een super moeder, en nog steeds denken wij met heel veel liefde terug aan deze tijd.

Fay (Crazy for you of morning dream) overleden 2019

Fay, veel te jong is zij van ons heen gegaan, Zo oneerlijk en nog steeds niet te bevatten. Fay was ziek en het leven was voor haar niet meer draaglijk. Wij hopen met heel ons hart dat zij in de hondenhemel nu een pijnvrije en gelukkig tijd heeft. 

 


 

 


Sem

overleden 2023


Onze eerste gefokte pup, hij is bijna 14 geworden. Wat een persoonlijkheid had dit mannetje. Ontzettend baasgericht en gek op aandacht en ontzettend trouw. Tot aan het eind was hij een strijder maar helaas moest hij het toch uiteindelijk opgeven omdat zijn lijf echt niet meer wilde. Hij heeft geholpen met heel wat pups opvoeden. We missen hem enorm..