Precious for life Golden Retrievers
 
 
Over ons 

Ik ben Ingrid de Vos en heb het golden virus al ruim 30 jaar in mijn bloed. Het begon allemaal met een golden teefje Goldy genaamd. Zij heeft ons verliefd gemaakt op het ras. Goldy was een hondenmeisje zonder stamboom. In die tijd was er ook nog helemaal niet zoveel bekend. Wij hadden haar gevonden via een advertentie in de krant. Gelukkig was zij helemaal gezond en hebben wij 13 jaar van haar mogen genieten. Al die jaren is de golden in ons gezin gebleven. Eigenlijk hadden we altijd twee goldens in huis. Als er een overleed kwam er weer een puppenkind bij. De Golden is altijd een deel van ons leven geweest. Er zijn kinderen gekomen en die zijn ook weer opgegroeid met deze golden maatjes.  En samen met de kinderen hebben we heel veel mooie Golden activiteiten gedaan en hebben we mooie avonturen met hun mogen beleven. 

    

In 2009 hebben we eenmalig een nestje gehad met onze Do, daar is onze Sem uit geboren. Dat nestje was voor ons een hele ervaring en zeer mooi en intens. 
Op dit moment wonen Guusje, Summer en Harper bij ons, en de mannen Riley en Soda wonen bij onze dochter Manon en haar man Arjan.
Inmiddels is mijn situatie zo veranderd dat er meer tijd is om het fokken weer op te gaan pakken. 

Door mijn ervaringen met de Golden Retriever weet ik hoe belangrijk het is dat er op een gezonde manier met dit ras wordt gefokt. Daarom is het heel belangrijk om volgens de regels van de rasvereniging en de raad van beheer te fokken. Dit is ook waar ik volledig achter sta. 

En ik fok daarom ook alleen volgens deze regels.